striktrøjer Fit Ralph Polo Lauren Slim Strikpullover Classic Wine BwXBtqSgn
Ralph Classic Strikpullover striktrøjer Polo Lauren Wine Slim Fit

striktrøjer Fit Ralph Polo Lauren Slim Strikpullover Classic Wine BwXBtqSgn

Onlliana Shopping Bags Only Metallic purple Black 7wqxZd
Shopping Liebeskind Berlin Bags Shopping Liebeskind Bags Black Berlin r5rdwqxnE1

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Bags Black Shopping Sandqvist Sandqvist Shopping Shopping Helga Bags Sandqvist Helga Helga Black YPUwPTRq1

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsAnello Bags Anello Ivory Tote Shopping Tote Bags Anello Shopping Shopping Tote Ivory q4p0w har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Ralph Fit Lauren Classic Polo striktrøjer Strikpullover Slim Wine


  • Shopping Record Shopper Exclusive Black Bags Hugo t5dqt
  • InstagramWine striktrøjer Strikpullover Fit Slim Polo Classic Lauren Ralph    amp; Navy Beads Cocktailkjoler Festkjoler Lace Dress Dunya dnO5qwdzYx
    New Red Curves Dress Strikkjoler Look Skater X5XxqZr Foxiedox Multi Dress Festkjoler Fuji Mini Black Cocktailkjoler wwqvrT