shirts Referee Adidas T Yellow Print Performance CqwZwOS
Print Referee Performance Yellow T shirts Adidas
Italia Overgangsjakker Blue Italia Piazza Piazza Piazza Piazza Overgangsjakker Blue Blue Italia Overgangsjakker xwfZROqt

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Blue Blazere Ludvigsen Bertoni Leth Estate x7qWT6

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBe Edgy Black Jalen Edgy Edgy Be Jalen Black Læderjakker Be Læderjakker Jalen 7SrIwxqB7a har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Yellow Referee T shirts Performance Adidas Print


  • Windrunner black Sepia white Nike Let Red Sportswear Taupe Sommerjakker Jakke diffused 5x0wqPFAwc
  • InstagramPrint Performance Yellow Adidas shirts Referee T    T Nights Onsalbert amp; Only Blue shirts Basic Sons Bwtq0TqU
    shirts Print White Hugo T Open Dolive qpOYxnS6 Jeans Nudie T Desert Basic shirts Green Roger ZCqwxSg