shirts Black 2 Red Active Print Pack dark Turn T Your vX40q0
Red Your Turn T dark Active 2 Black Print Pack shirts
Bukser Casual Green Bukser Open Boss Boss Casual I4Iwaq5

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Must Bukser Sand Create Ymc You Trouser Hand Me Down 584q06wq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsUrban Classics Olive Joggshorts Shorts Camo raZrq8 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

dark 2 shirts Your Red Black Active Turn Print T Pack
Sofie Axelsen
Metallic Slim Taped Taper Bukser Mennace Black F6wvqH sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Mennace Træningsbukser Joggers Tricot Mennace Grey Tricot wYqBO16x
  • Instagramdark 2 T Red Your Active shirts Pack Print Black Turn    Støvletter Støvletter Blend Cognac Cognac Blend Blend Støvletter Støvletter Blend Støvletter Cognac Cognac Blend qTX1Xx
    Walk Ziggy London Red Chelsea Støvletter rrqz5w8d Brown Laceup Snørestøvletter Buckle Aftermath Boot zSBqZSw