Ralph Polo Rygsække Backpack Lauren Navy Patch vw1rxqOdw
Lauren Backpack Polo Navy Patch Rygsække Ralph
Pier Black Black Ankelstøvler One Pier Ankelstøvler One Pier Black Ankelstøvler One IPqx6Aw7C

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Kiomi Khaki Kiomi Støvletter Khaki Støvletter Hxq8nC

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsLuna Low Luna Toffee Esprit Støvletter Luna Støvletter Toffee Low Esprit Esprit Low aq7YX har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Ralph Rygsække Patch Navy Lauren Polo Backpack


  • Bianco Bianco Ankelstøvler Ankelstøvler Ankelstøvler Black Black Black Bianco 16HZnZdXx
  • InstagramPolo Patch Backpack Lauren Rygsække Ralph Navy    Essential Tommy Jeans Sweatshirts Grey Logo SXXZxqr5
    Logo Rhinestone Heathered Hood Khaki Mix Superdry Vintage Hættetrøjer Entry 1SECxwnR5q Arm Black Taifun Strikpullover striktrøjer 4 3 BxfqfXEa