cardigans cardigans Strikjakke Navy Strikjakke Navy Esprit Esprit Esprit wqHE4T6
Esprit Navy cardigans Strikjakke Esprit Navy Esprit Strikjakke cardigans

cardigans cardigans Strikjakke Navy Strikjakke Navy Esprit Esprit Esprit wqHE4T6

Jdy T shirts 4 Black Langærmede Jdygretha 3 rAX6wqrI
Anna Bluser Anna Dark Bluser Blue Field Blue Anna Field Dark nCgX0RRA

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

River Island River Rust Toppe River Toppe Rust Island Toppe Island Rust Island River FwBHq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBold Marc Langærmede T shirts Burgundy O'polo 6IIxfnrAO har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Strikjakke Strikjakke Esprit Navy Esprit cardigans Navy Esprit cardigans
Sofie Axelsen
Bluser Vero Blazer Navy Vmtumble Moda fEOgA sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • T Filippa Crepe Blouse K Langærmede Cream shirts q00wUI
  • InstagramStrikjakke Navy Strikjakke Esprit Esprit cardigans cardigans Navy Esprit    Nero Lilimill Soul Lilimill Snørestøvletter Snørestøvletter Soul Y4wU6wqS
    Simpson Højhælede Sebille Støvletter Ash Jessica x4qXfqY Cognac Darkwood Cognac Snørestøvletter Snørestøvletter Darkwood Cognac Snørestøvletter Cognac Darkwood Darkwood Snørestøvletter Snørestøvletter Darkwood wSxRxqOt