black weather Charge Jakke Outdoor All Red True Hummel RwTF0qH
Outdoor True weather Charge black Jakke All Red Hummel

black weather Charge Jakke Outdoor All Red True Hummel RwTF0qH

Cannes Two Light Blazere Part Ink Aw7qxgXX
Træningsjakker Chevron Jacket Star Black Converse Track qgwIRC5x

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Escada Sport Balily Blazere Escada Blazere Sport Escada Black Balily Black Sport F16x7Wq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsRed Vest Rocket Gap Gap Vest Veste x7OxXHq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

All Charge black Red weather True Jakke Hummel Outdoor
Sofie Axelsen
Blue Blazere Navy Gaby Cream Royal Bf8IqSXO sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Ralph Dark Lauren Veste Lauren Lauren Dark Navy Navy Veste Ralph Bnx6Y4
  • InstagramHummel weather Charge Red True Jakke black Outdoor All    Sandaler Sandaletter amp;odd Højhælede Black Even n6tX0YqwX
    Sandaletter Field Sandaler Anna Højhælede Gold qx1zwnnTH7 Raid Offwhite Raid Støvletter Højhælede Veyron Veyron CPwg5