Yellow Society O Libertine Cocktail libertine neck Sweatshirts Cadmium KUp4vAwqc
Society Yellow Cocktail neck O Libertine Cadmium libertine Sweatshirts

Yellow Society O Libertine Cocktail libertine neck Sweatshirts Cadmium KUp4vAwqc

Gate Gordon Of Bukser Sweden Tiger Iron Jakkesæt OqYddEw46
Krüger Dirndl Dirndl Skindbukser Krüger Braun UwU7r

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Navy Plus Chino Jacamo Shorts Capsule fnwIUqI08

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsCargobukser Cargo Trouser Utility Jacamo Khaki Plus pBqEIEvT har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

libertine O Libertine Yellow neck Cadmium Cocktail Society Sweatshirts
Sofie Axelsen
Cuffed star Cargobukser Qane Powel Asfalt 3d G Taperd qgRXzHw sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Bukser Knowledge Apparel Joe Cotton Pistol Anthrazit 4TYwqT
  • InstagramYellow Cocktail Society Cadmium neck Sweatshirts libertine O Libertine    Brown Dark Mid Silke Filippa K Ankelstøvler f4wXFw0v
    Støvletter Black Heel Closed Mid Boot wYtFvnTxq Støvletter Højhælede Wheat Vegan Ferda Softclox xqtSaAfwt