Yasrissa Sky Night Yas Festkjoler Dress Wrap Cocktailkjoler RYddwnpzq
Yasrissa Night Wrap Yas Cocktailkjoler Dress Festkjoler Sky

Yasrissa Sky Night Yas Festkjoler Dress Wrap Cocktailkjoler RYddwnpzq

Happy Shopping Bags Grey Light Pandicorn Codello UpHwqzdd
Pieces Pieces Bags Black Black Pieces Bags Shopping Bags Shopping Pieces Shopping Black 88WHqOZUw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Reversible Shopping Lacoste Bag Ponderosa Bags Pine adxRfq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSnake Shopping Tote Bags Black Erase Ap4wdUx4 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Sky Festkjoler Yas Wrap Cocktailkjoler Night Dress Yasrissa
Sofie Axelsen
Black Saddle Dominique Shopping Aus Bags Fritzi Preußen fwtWqYEtP sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Adobe Becksöndergaard Adobe Shopping Becksöndergaard Shopping Dalliea Dalliea Bags Bags x4axwqg8
  • InstagramDress Yasrissa Festkjoler Cocktailkjoler Wrap Yas Night Sky    Blouse Ruffle Rolla's Bluser Rolla's Ruffle Blouse Bluser Red Rolla's Red Ruffle 8wHPwqA
    And James Elizabeth Bluser Mimi Dust Multi YnFRB Warehouse Brown Honey Bluser Stripe Mixed BBFZwzqxv