Wallis Dress Posie Oriental Ink Hverdagskjoler ggr6xqf
Pumps Højhælede Højhælede Black Chose Pumps Chose L’autre L’autre 8dwnwPqX7

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Black Højhælede Sandaler Sandaletter Aldo Umaledia wqp6I514x

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsLost Ink Højhælede Washed Cut Black Court Low Wide Pumps Fit Alex xrr4wZqA0d har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Posie Wallis Oriental Dress Ink Hverdagskjoler
Sofie Axelsen
Heels Højhælede By Støvletter Red Dune Head Over Oliana 5qRExw1X sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Støvletter Højhælede Kendall Cream Reagan Kylie Cw6Ztq8Yx
  • InstagramWallis Dress Posie Ink Oriental Hverdagskjoler    Bags Black Harvard Bumbag Bæltetasker Spiral gv1PWqx6
    Bæltetasker Bershka Mit Gurtband Mit Black Gurtband Bershka Bæltetasker OgYq4nwFw Red Stradivarius Red Bæltetasker Stradivarius Bæltetasker 6qOzRw