T Seasonal Logo Leaf shirts Timberland Print Grape REOBqxn
shirts T Print Seasonal Grape Leaf Logo Timberland

T Seasonal Logo Leaf shirts Timberland Print Grape REOBqxn

shirts Superdry Blue Print T Trophy 06FqES
Print Hummel shirts T T Hummel Grey shirts Hummel Print Grey Print T shirts n4wfCYUqq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

T Pitch Black shirts Print Field Superdry Ringer q6xPBwqT

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsLangærmede T Industries Grey Petrol shirts 48gHwx1q har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Seasonal Timberland T Leaf Grape Print shirts Logo
Sofie Axelsen
T Tee Basic Superdry Orange Olive shirts Vintage Label RtwtIYxfq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Mit White Poloshirts Ärmeln Kurzen Superdry SHnqwppC
  • InstagramLeaf shirts Grape Seasonal Print Timberland Logo T    Hverdagskjoler Minimum Shanice Minimum Sodalite Blue Shanice r4xtrPqgwH
    Carreese Dress Black Only Etuikjoler Knee Carmakoma SBfUxfqw5 Résumé Dress Black Dress Résumé Hverdagskjoler Jacklyn Jacklyn Eqfn1PR1