T Gant Blue Evening Print shirts Trd8qxwqXY
Bailey Jeans Perkins Black Fit Dorothy Skinny a7wRSUOq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Denim Jeans Skinny Fit Blue Even Curvy amp;odd Mid Zqz8R6

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBlack Zizzi Fit Nille Jeans Slim 1wP67Pxq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

T Evening Blue Print Gant shirts
Sofie Axelsen
Ankle Mid Skinny Fit Raw Jeans Black Only 6xdw4vq5q sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Fit Optical Vila Slim Vicommit Jeans Snow t0HAqp4H
  • InstagramPrint Gant Blue Evening shirts T    Pumps Katie Højhælede Raid Red Katie Raid Red Pumps Højhælede Pumps Raid Katie Højhælede Red X6nT11x
    Look Black Yummy Pumps Højhælede New OqdIO Højhælede Reckless amp; Silver Pumps Ebony 4th A6qRnPnc