Strikpullover Logo Dkny grey Sweater striktrøjer Silver qSw48PB
Dkny Sweater grey Strikpullover Silver striktrøjer Logo
Sneakers Black amp; Shoe Faith Loyalty Prius qSpXxwqI

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Black Air oil Sneakers Max Grey Sportswear volt 270 Nike C5qXH7

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBalance Ml373 Burgundy Sneakers New New Balance New Burgundy Sneakers Ml373 gOwOPYqxC har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

striktrøjer Silver Logo grey Sweater Strikpullover Dkny
Sofie Axelsen
solar Prophere Red Originals Adidas Brown light Sesame Sneakers 17wYOq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Bommel Floris Olive Sneakers Armi Van xga5aYqTwC
  • InstagramLogo striktrøjer Sweater Strikpullover Dkny Silver grey    Noir D'azur Cassis Côte Snørestøvletter Emie nrXnIq5
    Glamorous Støvletter Støvletter Højhælede Green Green Højhælede Støvletter Støvletter Glamorous Højhælede Glamorous Green Højhælede Glamorous TxXCdvCw Island River Island Plateaustøvletter Black Plateaustøvletter River Black River River Black Plateaustøvletter Island zSwxw5EHq