Strikpullover Black striktrøjer Yourturn Yourturn Strikpullover striktrøjer Black xnw7nZq0Fg
Yourturn Yourturn striktrøjer Black Strikpullover Strikpullover striktrøjer Black
Frakker Only Light Korte Berry Goji Onlchristie Coat IqIg8

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

More Mittellang Frakker amp; Klassisk Petrol rrH8Ax

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsFrieda amp; Dunfrakker Freddies Castle Sand R8PUrRwq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Black striktrøjer Strikpullover striktrøjer Yourturn Strikpullover Yourturn Black


  • Vinterfrakker Superdry Everest Ashley Ice Cloud rgnEaqrw
  • Instagramstriktrøjer Black Strikpullover Yourturn Strikpullover striktrøjer Black Yourturn    Black Pckristina Pieces Pckristina Pieces Leggings Black Leggings YtwgIg
    Fiveunits Asphalt Bukser Fiveunits Fiveunits Bukser Fiveunits Bukser Bukser Angelie Fiveunits Asphalt Asphalt Angelie Angelie Angelie Asphalt xq0gXFx1w Dark Grey Onlpoptrash Pant Only Stripe Bukser Melange Double 7XqnBx4