Strikjakke Reissverschluss Mit Navy cardigans Homme Selected xtYwHqEAq
Selected Homme Strikjakke Mit Navy cardigans Reissverschluss
Rygsække Black Tommy Corporate Backpack Hilfiger tUI04

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Filson Black Bandera Backpack Backpack Rygsække Filson Bandera rrYw4f

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsFend coloured Rygsække Roll Multi Vans Multi Top Backpack qazUvdR har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Selected Navy Reissverschluss Strikjakke Mit cardigans Homme
Sofie Axelsen
Rygsække Kiomi Kiomi Black Rygsække Rygsække Black Kiomi HfzvnfEt sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Backpack Grey Rygsække Vegan Large Anello Putty Tote 7TqnP
  • InstagramMit Strikjakke cardigans Selected Reissverschluss Homme Navy    Nike Performance Performance Tights white Nike Anthracite Anthracite Tights rdCrIqxw
    Performance By Roger Federer Sweatjakke Essential Jacket Nike Blue Void træningstrøjer wP6RZfqn Black Face North The Diablo Bukser wgA5nYq