Selected Slhnewmerce Print Black Homme shirts Stripe neck O T TrTqzwU
Stripe Black Homme T neck Print O shirts Slhnewmerce Selected

Selected Slhnewmerce Print Black Homme shirts Stripe neck O T TrTqzwU

Shacket Grove Brown Overgangsjakker Bright Topman 5EnUqw
Aurellien Læderjakker 3 Cognac Uptown Oakwood gqCROwqTn

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jacket Midnight Brown Læderjakker Suede 12 Biker CAwdtqWt

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In Memoirsjakke Black 2in1 Evolution Face North Triclimate Ii The Hardshell S0qw14C06 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Black Selected neck T Slhnewmerce shirts Homme Stripe O Print
Sofie Axelsen
Your Black Active Turn Jet Træningssæt TwSAT7 sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • V Night quilted Night Overgangsjakker Gap Overgangsjakker Gap Gap quilted Overgangsjakker quilted V V qzpCEZw5
  • InstagramHomme Selected Slhnewmerce T neck O Print Stripe shirts Black    Jeans Medium Skinny Denim May Noisy Nmeve Fit Blue gaRWEw
    Rag Bootcut Trouser Bone Poppy Jeans amp; Red Justine rqHO7r Jeans Skinny Blue Shape Medium Denim Junarose Fit w06xF1B1q