Referee shirts Performance Adidas Print Red T 175Zqfw
Nike Let Sportswear Force Fullzip Blue Sommerjakker black Jakke FEFZrdxq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Parka Vinterjakker Blazer Wesc Navy Winter The P6qqwCO

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsCompany Jacket Outerwear Medium p Total Eclipse Dunjakker C 5qgIaFnwq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Referee T shirts Red Adidas Print Performance
Sofie Axelsen
Vinterjakker Dark Navy Gesteppte Jones amp; Jack FxBnqwHF sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Tommy Overgangsjakker Hilfiger Short Peacoat Blue rZz6rx
  • InstagramReferee Adidas Print shirts Performance Red T    Spyder Bandit Fleecejakker Black black Stryke g4gqF0
    Runner Tights Runner Black Tights Salomon Salomon Trail Trail RxX7F hi Act Pant res Aqua hi Performance Black Black Adidas Træningsbukser OR4S4q