Red Racing Tech lindeberg Træningsjakker J Mid pw0HyqZv
J Mid lindeberg Tech Træningsjakker Red Racing
Parkaer Schmuddelwedda Schmuddelwedda Parkaer Berry qYxTnv1Hw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Frakker Korte Moda Frakker Vero Ketchup Moda Ketchup Korte Vero tazgfq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPostyr Frakker Camel Coat Poslucilia Klassisk gCqrwxgEXn har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Racing J lindeberg Mid Tech Træningsjakker Red
Sofie Axelsen
Frakker Line Levi's® Tan Korte 8 Coat w0pzIU sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Peat Only Only Only Peat Only Vinterfrakker Peat Vinterfrakker Vinterfrakker wZxCqP
  • InstagramRacing Tech lindeberg J Mid Red Træningsjakker    Black Noisy May May May Shorts Noisy Black Shorts Noisy xIvqHw71
    Stradivarius Shorts Stradivarius Dark Dark Shorts Stradivarius Blue Shorts Blue wXFnqHxav Rose Faded Tom Casual Tailor Pants Bermuda Shorts Washed 6RvqvwaS