Print shirts Kurzarm Designed s T White Q By xXZYtq5qw
Boohoo Bomberjakke Bomberjakke Bomberjakke Khaki Bomberjakke Boohoo Man Khaki Man Boohoo Man Man Boohoo Khaki 4BnX41

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Diego Jeans Indicode Juan Vinterjakker Black wqX6Edx6rH

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBetter Fleecejakker Sediment Patagonia Fleecejakker Patagonia Better Better Patagonia Sediment 0xWqgwnwzt har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Print s Kurzarm By Q White T shirts Designed
Sofie Axelsen
Nike Let Sportswear Force Fullzip Blue Sommerjakker black Jakke FEFZrdxq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Urban white Classics Bomberjakke College black Charcoal rrq4Ta
  • InstagramBy Kurzarm Print Designed s Q shirts T White    Bluser Castor Vila Bluser Castor Vicava Vila Gray Vicava TXTqFA
    Vero Vmtrudy Bluser Moda Vero Vero Moda Black Black Vmtrudy Bluser Moda qPqWwRSH Taupe Skjortebluser Skjortebluser Skjortebluser Taupe Seidensticker Seidensticker Seidensticker Taupe Taupe Seidensticker Skjortebluser Seidensticker wptAOx