Prince Jeans Leg Straight Used Grey Cars WF8wYHqq
Culture cardigans Black Strikjakke Darina Cardigan rYxHqgcwrO

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Cardi Slim Gap Strikjakke Crew cardigans Heather Olive wEw1Rqfxd

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsLangarm Comma Strikpullover Black Langarm Strikpullover striktrøjer Black Comma striktrøjer 4HqOxEpn har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Prince Cars Used Straight Grey Leg Jeans
Sofie Axelsen
Hættetrøjer Emboss Ice Vintage Entry Superdry Flock Logo Hood npZvw8Oq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • træningstrøjer Esprit Navy By Sweatjakke Edc 0q1xpwYz
  • InstagramStraight Leg Jeans Grey Prince Used Cars    Red Zign Støvletter Støvletter Red Dark Zign Zign Dark 76wq8Z5v
    Timberland choc Snørestøvletter Brown In 6 Trailblazer Boot Premium Teak 01q0rvw Mid Hiker Timberland Tan World Snørestøvletter EPa7nApq