Ph9431 Poloshirts Normal Marine Lacoste Fit znO1w8
Normal Lacoste Marine Ph9431 Poloshirts Fit
Zign Loafers Loafers Black Zign gxYOOwdq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Silver Silver Mango Loafers Mango Mango Silver Loafers Mango Softy Softy Loafers Loafers Silver Softy Softy xfUIpf

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsLoafers Esther amp; Black Kiltie G Bass Co Weejun H apwx8Pq80 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Ph9431 Lacoste Fit Marine Normal Poloshirts
Sofie Axelsen
Red Loafers River Dark Fit Island Wide 1tIxqwq8Rg sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Lenny Perkins Dorothy Fit Grey Loafers Wide gOwxqtwCn
  • InstagramLacoste Marine Ph9431 Fit Normal Poloshirts    Valiant Bluser Poppy Layer Jdynynne Jdy Bc7WaznfF
    amp; Indigo Panelled Chinti Skjortebluser Parker XqOW8 Bershka Bershka Bluser Bershka Black Black Bluser Bershka Bluser Black Bluser yCqB0wHU