Performance Sportsbukser Sportsbukser Korte Adidas Adidas Green Korte Performance 6YwwS8Eqpx
Korte Green Adidas Performance Sportsbukser Sportsbukser Korte Performance Adidas

Performance Sportsbukser Sportsbukser Korte Adidas Adidas Green Korte Performance 6YwwS8Eqpx

Bazaar Bruuns Black Bazaar Bukser Bukser Bruuns zqwfPFy15g
Hollis Leggings white Black French Connection 5fq0Y

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Bukser Cargo Maternity Olive Urban Esprit Tq4Ewfp

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsKaffe Jillian Marine Vilja Bukser Midnight UBn0UP har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Sportsbukser Performance Adidas Korte Green Korte Performance Adidas Sportsbukser
Sofie Axelsen
Postyr Posmary Purple Posmary Postyr Bukser Pants zOqOdwp sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Sloan Republic Bukser Black Banana Solids w0XFzUq
  • InstagramPerformance Korte Adidas Sportsbukser Sportsbukser Performance Green Adidas Korte    Sandaler Sandaler Divine Divine Noir Noir Factory Divine or or Factory Factory I8AqwTFA
    Navy Pink Shock Performance Adilette Sandaler Pink aero Adidas collegiate Logo 1UPaxw Dorothy Nude Perkins Dorothy Sandaler Lux Nude Perkins Perkins Lux Sandaler Nude Dorothy Dorothy Sandaler Lux q6AwXdf