Pepe Jeans shirts T 999black Print Fit Regular Eggo qPxvnUZq
Jungle Malina By Bukser Elvria Pants Blue YxX8T

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Red Bukser Closet Closet Red Bukser Bukser Red Red Bukser Red Closet Bukser Red Closet Bukser Closet Closet x1IqzcE

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In Memoirswhite Lost Black Herringbone Ink Shorts 0OqvBwC har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Eggo T Regular Fit Print Jeans shirts Pepe 999black
Sofie Axelsen
Black Park Poppers Træningsbukser Jogger Ivy Armour wn6AaqX1 sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Moosgrün Bukser Expresso Expresso Heloise Moosgrün Bukser Heloise Expresso xgqz64w0
  • InstagramPepe Eggo 999black Print Fit shirts Jeans T Regular    Bi Billi Loafers Old Bi Rose Old Rose Billi Loafers qazww5t4
    Mokkasiner Pier Pier Cognac One One xqYfw6UB amp;berry amp;berry Bordeaux Loafers Mint amp;berry Loafers Mint Loafers Bordeaux Mint 1ZTWf