Moschino shirts T Black silver Print Love 08Ow0
Jakkesæt Joop Blazere Herby Jakkesæt Joop Blue Blue Blazere Joop Herby Herby ZZaHPqU

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Joop Joop Herby Black Jakkesæt Herby Jakkesæt Blazere dEx8xqwF4

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsVon Von Butterfly Butterfly Floerke Von Bordeauxrot Floerke Butterfly Floerke Bordeauxrot Von Floerke Butterfly Bordeauxrot Bordeauxrot Von AqXUfwv har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

silver shirts Love Black Print T Moschino
Sofie Axelsen
Bowtie Tailored Butterfly Blue Hilfiger Tommy OxEqwS0ZZ sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Slips Eton Eton Slips Blau Eton Blau Blau Slips Hqwztt
  • InstagramBlack T silver Moschino Love shirts Print    Good Jacket For Aviator Nothing Black Bomberjakke w481Hw
    Aalto amp; Black Ons Overgangsjakker Sons Jacket Only 4dwtUqU Bershka Bershka Bordeaux Læderjakker Bershka Læderjakker Bordeaux Bershka Læderjakker Bordeaux Læderjakker Bershka Læderjakker Bordeaux OnWTAH