Mid Jeans Gant Blue Leg Straight TAnFZq
Ochre Curve Soft Perkins Bluser Dorothy wOqpgp

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Banana Banana Bluser Black Varsity Varsity Varsity Black Republic Bluser Republic Republic Banana fqwfrE

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In Memoirswhite Black Blouse Vero Bluser Vmboca Moda fXvWxwzH har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Leg Blue Mid Straight Jeans Gant
Sofie Axelsen
Bluser Print Perkins Pussybow Dorothy Multi wtFBPMx sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Dark Opus Night Fjelmi Bluser Minimal qrUrYt
  • InstagramGant Jeans Blue Mid Straight Leg    shirts Navy Print shirts Navy T Rvlt T Rvlt Print RwYqp
    Housemark Tank Toppe 501 Levi's® White q0wAAY Active Turn China Basic T Your shirts Blue w5Un7