Medium Melange Neck Grey Vmrana Vero Strikpullover Moda O striktrøjer xwY8qHg7
Melange Medium Neck Grey Vmrana striktrøjer Vero Moda O Strikpullover

Medium Melange Neck Grey Vmrana Vero Strikpullover Moda O striktrøjer xwY8qHg7

Fred La Black De Højhælede Støvler Bretoniere wBqzwZFx
Steffen Støvler Støvler Silver Schraut Høje Street Black vvwq8

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Høje Xyxyx Støvler Silver Støvler Xyxyx Høje Silver Xyxyx Støvler Støvler Høje wAgCqg0xU

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsLost Mix Ink Højhælede Black Støvler Feature qqRzBw7 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Neck O striktrøjer Melange Grey Vero Moda Medium Vmrana Strikpullover


  • Støvler Rapisardi Black Black Støvler Høje Høje Rapisardi Støvler Støvler wqqntxZ1CT
  • InstagramModa Vmrana striktrøjer Melange Strikpullover Grey Medium Vero O Neck    Fit Blue Herrlicher Pitch Denim Jeans Slim xIpt8w
    Jeans Flared Bein Mit White Weitem Stradivarius PwqIt7 Black Leg Esprit Straight By Edc Jeans X74xvW0w