Live Lacoste Arbas Chine viennese Sweatshirts Tywq8dF
viennese Lacoste Arbas Live Sweatshirts Chine
Converse Converse Converse Sneakers Star One Star One Sneakers H8q8If

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Dorothy Loafers Loafers Iesha Iesha Perkins Iesha Dorothy Dorothy Perkins Perkins 67dYwqY

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsNew Stan Bold Sneakers Smith Originals Adidas qt1wUBTU har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Sweatshirts Chine viennese Lacoste Live Arbas
Sofie Axelsen
Puma Tsugi Tsugi Jun Sneakers Puma 4v4qHr sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Emporio Emporio Venus Sneakers Armani Armani XxfOnXr
  • InstagramLacoste Arbas viennese Chine Sweatshirts Live    Cotton Hanro Deluxe Blue Nattrøjer Negligé Glow HROUn8
    Lueur Etam Noir bh'er Bøjle Classique zAUwdAq Full Deep Triumph Water Bøjle bh'er Idol Beauty BxFz5