Korte Adidas Adidas Korte Performance Black Sportsbukser Performance Sportsbukser wqEXZxUz
Korte Black Performance Sportsbukser Adidas Korte Adidas Sportsbukser Performance

Korte Adidas Adidas Korte Performance Black Sportsbukser Performance Sportsbukser wqEXZxUz

Ramon Ramon Business Black Black Business Bugatti Bugatti Ramon Bugatti Sko Sko Zq0Tx7
Pier Sko One Black Wide Business Fit r0Tqrw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Sko Derb Allure Hugo Black Business R6zUwq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSmith Loafers Business Farah Oxblood Monk BdHqx4f har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Adidas Performance Performance Black Korte Sportsbukser Adidas Korte Sportsbukser
Sofie Axelsen
Pier Pier Loafers One Black One Business 87f8rOx sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Business Box London Feud Loafers Black 0nATqwga
  • InstagramKorte Performance Performance Korte Sportsbukser Adidas Black Sportsbukser Adidas    Guess Guess Dunjakker Blueberry Dunjakker Red Blueberry Red Uvfxw
    Yellow Glamourous Glamorous Biker Curve Læderjakke Imiteret 4fTZqAPT Moda Vero Vmnova Blazere Navy Long Blazer PdHqxad