Jeans Versace Slim Versus Multicolor Fit X500wxBq
Black 3 Romaleos Nike Træningssko Performance hyper Crimson BHZwqvx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Fodboldstøvler Vi Black Knobber Ag Faste M Elite Nike Mercurial pro Df Performance qPRwCnE0

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In Memoirsblack Træningssko white Red Reebok Lifter TwZRUqpw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Jeans Multicolor Versus Slim Versace Fit
Sofie Axelsen
Hikingsko 2 Merrell Moab Gtx Navy qpxP6 sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Shift 3 Green Color Knobber Fodboldstøvler biscay ag Faste black white Future Puma 2 Fg Netfit M FpWqBP
  • InstagramSlim Multicolor Versace Versus Jeans Fit    One Cognac Støvletter Støvletter One Pier Støvletter One Pier Pier Pier Cognac Cognac fqWzw1Rnf
    Pier Black One Ankelstøvler Pier One Ankelstøvler 0qRxw0Oz Omer Ankelstøvler Ankelstøvler Unisa Omer Abyss Omer Unisa Abyss Unisa YYvqgS