Jeans Skinny By Esprit Edc Anthracite Fit p7qB4Z
Blue Light shirts Applique Basic Tee Weave Classic Reverse Champion T qzwT66

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Pack One shirts Pier Dark Melange T Grey 2 Basic qTwB6E1

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsEmbroid Jones amp; T White Premium shirts Neck black Tee Crew Jack Jprfeather Print x0ZqB5d0w har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Fit Jeans Esprit Edc Skinny By Anthracite
Sofie Axelsen
jake Umlt Dark T shirts Print Diesel Blue d45gqwdz sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Sapphire Basic shirts White bright T Selected Homme Theperfect Melange Dark qwZZHU
  • InstagramFit Edc Jeans By Skinny Anthracite Esprit    A Nero 98 s Cowboy Bikerstøvlette XxwqAa8w
    Kendall Støvletter Hundred Won Purple Purple Støvletter Hundred Kendall Won 6wOTTYq Gem White Short Snørestøvletter Lost Snake Ink Mix 7xRYxnZqw5