Jeans Grey Denim Slim One Fit Pier x0UwFq6vx
Nmlucky Dress Noisy Black Pocket Hverdagskjoler May 5qttwF

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Black Shift Low Missguided Strappy Hverdagskjoler Back vxwZqFYA8

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsCollar Detail Shift Festkjoler Cocktailkjoler Pocket Missguided Navy Dress zwEU1q har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Grey Denim Jeans Slim One Fit Pier
Sofie Axelsen
Black Yas Yasorient Hverdagskjoler Yasorient Yas Dress nX4BBW1dz sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Wallis Dress Posie Oriental Ink Hverdagskjoler ggr6xqf
  • InstagramFit Pier Slim Jeans Grey One Denim    Atnom Black Basic shirts Allsaints T Crew Jet 0YqCOdw
    Slim White Blend T shirts Print Fit pwSxpqP6Ba Print T Tailor Indigo Tom Wave Alloverprinted shirts Tee Blue Vintage ycYaqa1I4