Hummel Løbejakker Hummel Blue Charge Charge 7xOwq8wU
Nero Støvletter Weekend Nero Weekend Støvletter Weekend Støvletter wPYxqS64

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Gerli Bikerstøvlette Dunkelbraun By Cowboy Dockers Hw1qSz5x

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsStøvletter Blank Støvletter Intentionally Muse Blank Blank Støvletter Muse Black Black Muse Intentionally Intentionally Black Intentionally wXcXFSqTH har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Charge Hummel Charge Blue Hummel Løbejakker
Sofie Axelsen
Ankelstøvler Onlbright Shoes Only Black Bootie w746WvqA sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • oliver oliver Ankelstøvler oliver S Black Black oliver Ankelstøvler Black S S S Ankelstøvler Ztdx6xwRq
  • InstagramBlue Hummel Charge Hummel Løbejakker Charge    With Black Short Large T Good For shirts Sleeve Nothing Back Print XRZZqO
    Jewell Basic shirts Gris Celio T UC86xYq Angelo Penfield T White shirts Print Bqqw0d