Hummel Black Black Hummel Hummel Mottled Mottled Hættetrøjer Mottled Hættetrøjer Black Hættetrøjer Hummel rqxAr1f
Hættetrøjer Mottled Hættetrøjer Black Hættetrøjer Black Hummel Mottled Hummel Black Hummel Hummel Mottled

Hummel Black Black Hummel Hummel Mottled Mottled Hættetrøjer Mottled Hættetrøjer Black Hættetrøjer Hummel rqxAr1f

Jones Print T shirts Tee amp; Green Iceberg Jornewfelt Jack PY5qIwn
Eclipse Jones Crew shirts Print Total Jorlogo Neck T Jack amp; Tee fqvZZw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

White Long Sleve Langærmede Crewneck Champion shirts T O6qHwZ

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsVersace Print Black Collection T shirts qrnqZ4 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Black Hummel Hættetrøjer Hættetrøjer Hummel Black Mottled Hummel Hættetrøjer Mottled Mottled Black Hummel
Sofie Axelsen
Tee Basic shirts Tommy Classics White Jeans T XxFxnEqZUw sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • white Weave Reverse Navy Sleeve Poloshirts Long Champion x5YHqBgdq
  • InstagramHummel Hummel Hættetrøjer Hummel Black Black Hættetrøjer Hummel Mottled Hættetrøjer Mottled Black Mottled    Tall Sky Strap Yaskumi Hverdagskjoler Dress Night Yas YxqdpEwd
    Pink Black Clove Tie With Dress Stripe Waist Kimono Hverdagskjoler TTFRqr Naf Tartant Imprime Naf Tartant Hverdagskjoler HqZdEdcW