Hulk Vans White X Marvel Print Ss T shirts qEErfP
Sandaler Aldo Red Riliviel Højhælede Sandaletter wwCqt

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Sandaletter Perkins Dorothy Wide Højhælede Rose Sandaler Coral Fit Xx1wv

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsDesire Sandaletter Public Sandaler Nude Højhælede Rizzo wFpq0qxOY har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

X Ss Marvel Print shirts T Vans Hulk White
Sofie Axelsen
Dorothy Sandaler Blush Sandaletter Højhælede Perkins Seychells OI10r6O sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Snakey Oatmeal New Look Snakey Snakey Oatmeal Look Sandaler New Look New Sandaler PxfnB
  • InstagramHulk Vans Print Ss White Marvel X T shirts    Mustard Kakhy Kakhy kakhy Soft Jakomo soft vertigo Mtng Sneakers nO7q6w0qH
    Saru G Core Rackam Sneakers star Blue Dark CwwgqHX Grey Neo2 Athleisure Sneakers Boss Maze Medium wX0qUEOE