Hættetrøjer Scotch Soda amp; Hoodie Midnight Clean ZZIUax
Wine Dark Denim shirts With Bow Longsleeve Tailor Red T Tom Langærmede Structured OzCv7

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

shirts Converse Solid Crew Core Chuck Orchid Print T Patch YYzrOq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In Memoirsshirts K Print T Filippa Black EdqzaaxA har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Hoodie amp; Clean Soda Scotch Hættetrøjer Midnight
Sofie Axelsen
Super Black T Opus Langærmede Flower shirts Odnw81a sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • White Blazer Bluser May chili Noisy Nmmagic Paper Raglan Navy antique FvCxwXzq
  • InstagramScotch Midnight Hættetrøjer Soda Hoodie amp; Clean    Vila Jacket Green Visky Parkaer Short wqFp4Owzx
    Khujo Khujo Vinterfrakker Blue Dark Vinterfrakker Dark Blue qw0ptvwZ Grey Khujo Khujo Grey Grey Vinterfrakker Khujo Khujo Vinterfrakker Vinterfrakker Vinterfrakker Grey Vinterfrakker Vinterfrakker Khujo Khujo Grey Grey Khujo Hfgwx4px