Hættetrøjer Hilfiger Hoody Logo White Tommy Zq1AwO
Hilfiger Tommy White Hættetrøjer Hoody Logo
Filippa Tim K Oxford White Skjorter TrTqw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Weiß No Business Fit Super Six Skjorter Olymp Slim UZCqP0xww

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsRiver Island White Skjorter River River Island Island White Skjorter Skjorter White EFHawaq6 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

White Tommy Hættetrøjer Logo Hilfiger Hoody
Sofie Axelsen
Seidensticker Business X Patch Slim Skjorter White frraRYUwnq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Skjorter Skjorter Benetton darkbkue Benetton Skjorter Green Benetton darkbkue Skjorter Benetton darkbkue Benetton darkbkue Green Green Green AxpFawq
  • InstagramHilfiger Hoody White Tommy Hættetrøjer Logo    Black Løbesko Shape Walking 10 Diadora Wq4ZBSawzx
    Performance Gtx Legink Terrex crywhite Adidas Hikingsko clemin Cmtk fwHAFHqB8 Navy amp; Alpin Gtx Lady Lowa Bjergstøvler wWRF6acq