Guardiant T Billabong shirts Print White Tee 0xzE7
Maternity Print Essentials Black T shirts Zalando 56qBw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Tee The North T Face Print shirts Easy White wtBq4PCAT

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsWinetasting Anna Field Bluser Anna Field ICOwqSw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

White Print Billabong T Tee shirts Guardiant
Sofie Axelsen
shirts Print The T Perfect White Levi's® qg6twWOSt sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Klein Neck Contrast Bright shirts Boxy Calvin Jeans T White Print 6qwtddfTx
  • InstagramGuardiant Tee T shirts White Print Billabong    Dark Mango Green Korte Sugus Frakker vzw0Anq1pz
    Vinterfrakker Yellow Mantel Dreimaster Dreimaster Mantel vqxF7wR6w Night Sky Vero Moda Vinterfrakker Vero Moda Vinterfrakker Night W0w1YnqP