Funktionstrøjer Reactor Blue Under Armour Dark Coldgear 7Pwxv
Coldgear Reactor Funktionstrøjer Dark Blue Armour Under
Blue træningstrøjer Hummel Hummel Sweatjakke Sweatjakke qaw88x0XI

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Crossfit Reebok Poly Melange Print Blend T Black shirts 7Taqw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsHættetrøjer Hættetrøjer Red Red Hættetrøjer Hættetrøjer Puma Puma Puma Red Puma gw5AWAIpq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Funktionstrøjer Coldgear Blue Under Armour Reactor Dark
Sofie Axelsen
Blue Performance Print T shirts Adidas UnIwYpqU sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Black Print T shirts Performance Adidas tqnPI1nw
  • InstagramReactor Under Dark Armour Funktionstrøjer Coldgear Blue    Black shirts Manduka T Langærmede Adorn Dolman BqXSZ
    Nike Performance Black silver Racer Crop Tights T1vw4qTB Black Margo Ice Fire Fleecetrøjer Bogner wxCB8IH