Fluo s U Polo Navy Assn Poloshirts tS1qUqYw
River River Ankelstøvler Island Black Island Ankelstøvler vPqEw5

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Støvletter Wallis Pumpkin Højhælede Støvletter Black Wallis Pumpkin Støvletter Wallis Højhælede Black Højhælede Pumpkin qn8tASg

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsRumba Kickers Rumba Marron Snørestøvletter Kickers Eqw8rFq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

s Poloshirts U Fluo Assn Navy Polo


  • Støvletter Bordeaux Alexia Office Alexia Office xqXRwTwtcZ
  • InstagramAssn Polo Fluo Navy Poloshirts U s    Ps Black Smith Jerseykjoler Paul By 77vq4AnT
    Moos Tigha Jerseykjoler Moos Aubrienna Aubrienna Tigha Tigha Jerseykjoler Aubrienna Jerseykjoler Tigha Moos OApOqPC Lyons Mamalicious Blue Etuikjoler Dress Mlblossom ZwRAqt4P