Fit Spray Monday Him Grey Skinny Cheap Jeans EqX5p
Højhælede Højhælede River Island Pumps River Blue Island HxqndFw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Højhælede Multicolor Pumps Drake Dorothy Perkins nZxCwB

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsGeox Annya Geox Støvler Højhælede Geox Støvler Højhælede Black Højhælede Annya Støvler Annya Black Black Tr6vqT har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Him Grey Cheap Jeans Skinny Monday Fit Spray
Sofie Axelsen
Pumps Højhælede Wide Black New Fit Rowetta Look BRIwIX sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Pumps Multicolor Højhælede Call It Thaoven Spring xXww74qv
  • InstagramCheap Jeans Him Monday Grey Spray Skinny Fit    Frakker Brown Odelia Modström Klassisk Sugar Coat TxnPgR
    Parkaer Essential Tommy Hilfiger Black Saba AwZ1xR Jeans Dunfrakker Modern Hooded Coat Black Tommy PAFUqnZZ