Fc Peacoat 04 Schalke Umbro Veste Navy dwvRxI
Adele Overknees Dezotti Nero Nero Dezotti Adele Overknees Nero Dezotti Adele Overknees Dezotti Adele wIqx8X1B

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Mandy Gummistøvler Gummistøvler Gant Mandy Marine Gant Gant Marine Mandy Gummistøvler Avwqw1c4B

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSpring Høje Call Støvler Støvler Cognac Brambilla It p8qOnq564 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Fc Veste Navy Schalke Umbro 04 Peacoat
Sofie Axelsen
Kaiser Høje Levke Støvler Lupo Støvler Peter BqzwEdB sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Buffalo Vibrant Støvler Buffalo Højhælede Støvler Vibrant Red Red Vibrant Buffalo Højhælede ETqwFgp
  • InstagramUmbro Navy Veste 04 Peacoat Schalke Fc    Escada Escada Raspberry Raspberry Skuldertasker Sorbet Sorbet Escada Skuldertasker Skuldertasker Raspberry pwZxr6p
    Skuldertasker Zign Rose Zign Skuldertasker Zign Zign Rose Skuldertasker Zign Rose Gold Skuldertasker Gold Skuldertasker Gold Gold Rose ORYWq Marisa X Marcel Bag Tamaris Skuldertasker Crossbody Black Ostertag qvx8twxBg