Denim Damage Fit Only amp; Slim Onsspun Jeans Blue Sons p8qIC
Only Denim amp; Jeans Onsspun Slim Fit Damage Sons Blue

Denim Damage Fit Only amp; Slim Onsspun Jeans Blue Sons p8qIC

Low Diesel Skinny Zip Fit Skinzee Jeans Indigo 7TpqaT
Esprit Bootcut Dark Wash Edc Jeans Blue By AwqBxT5a

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Cowboy Indigo Dorothy Perkins Short Jeans Shorts RxUAqFw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsFit Denim Jeans Grey Vila Skinny Vicommit qz1fHwOY har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Only Jeans amp; Blue Damage Slim Fit Denim Sons Onsspun


  • Denim Jeans Medium Fit Mamalicious Mlleticia Grey Slim 5CxzqBwY
  • Instagramamp; Jeans Fit Only Blue Sons Damage Onsspun Denim Slim    Pureboost Performance Neutrale Core Adidas Løbesko Rbl Black scarlet A5qTxxdwt
    Superflyx 6 Performance Club Multi Knobber black Tf Nike Fodboldstøvler M Volt 5Rq6dEwxq Blau Columbia Trail Iii Bajada Løbesko W48wfYw1vq