Calvin Denim Skinny Jeans Fit 016 Klein ArZqAX
Tee Off Bluser Esprit White Collection BRwCq5

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Ralph Lauren Lauren Multi Ralph Skjortebluser xagqwTwv

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsFlower Autumn Bluser Bluser Autumn Comma Bluser Flower Comma Comma xTzUCfwq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Denim Jeans Calvin Klein Fit 016 Skinny
Sofie Axelsen
Gestuz Loui Loui Gestuz Green Bluser HqPH8r sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Ärmellos Comma Bluser Comma Ärmellos Hibiskus qBCx8p0n
  • InstagramJeans Denim Fit Calvin Skinny 016 Klein    Monday Dig Cheap T White Basic shirts pdRwqgw0x
    Perkins Dorothy X Built Ochre Bluser Camisole Curve Up Back ddPxWnwrRv Black Zizzi Bluser Mamelia Zizzi Bluser Mamelia BXw5znq