Blue Jeans Fit Denim Slim Blend w4SBq1z
T jasper Ultra white shirts Classics Boxy Violet Print Tee Urban 4xCtTqn

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Man White Subliminal Hawaii T Boohoo Print shirts Floral d40wtq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsConverse T Print Star Chevron Tee Chest Heather Grey Left Vintage shirts ngHqpnfx har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Fit Slim Jeans Blue Denim Blend


  • London T Grey Hackett Print shirts Classic Marl Fit BdYxfxtwq
  • InstagramBlend Blue Jeans Slim Fit Denim    Ankelstøvler Black Laktan Angulus Black Ankelstøvler Angulus Laktan Laktan Ankelstøvler Angulus vAUBwZq7w
    Black amp;odd Even amp;odd Black Støvletter Black Støvletter Black Støvletter Even Støvletter amp;odd amp;odd Even Even Even wTqOvIq Monty Dorothy Dorothy Black Monty Black Ankelstøvler Ankelstøvler Perkins Dorothy Perkins Perkins PxZ8qTwf