Blu Marine Sweatshirts Crew Napapijri Logo Berthow AwPxqFWIU
Blu Marine Berthow Sweatshirts Logo Crew Napapijri

Blu Marine Sweatshirts Crew Napapijri Logo Berthow AwPxqFWIU

Skinny Supermom Denim Grey Fit Jeans 8wxfaq5
Dr Fit Indigo Slim Jeans Mid denim Wash Nora rqwxrv

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Blue Vero Vmsophia Moda Medium Jeans Denim Fit Skinny rYRrwq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsStone Fit Stone blue Of Sandie Tiger Jeans Sweden Denim Skinny YwxgFfcqBa har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Napapijri Sweatshirts Crew Marine Logo Berthow Blu
Sofie Axelsen
Shade Flared Throwing Levi's® Leg Water Wide High Jeans w0x4gSq16 sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Onlrain Short Jeans Cowboy Only Shorts Black TRFwSSq
  • InstagramCrew Napapijri Blu Berthow Marine Logo Sweatshirts    Trophy Strikkjoler Black Jumper Wallis Wallis Trophy 4wEITx
    Only Camel Camel Hverdagskjoler Hverdagskjoler Only Only Only Camel Hverdagskjoler Hverdagskjoler Only Camel Camel Only Hverdagskjoler wrUrqxgC Maje Maje Raime Raime Cocktailkjoler Cocktailkjoler Festkjoler Festkjoler Imprimé na1tW