Black Yas Yasorient Hverdagskjoler Yasorient Yas Dress nX4BBW1dz
Yas Yas Hverdagskjoler Black Dress Yasorient Yasorient

Black Yas Yasorient Hverdagskjoler Yasorient Yas Dress nX4BBW1dz

Shoes Dc red Tonik Navy Sneakers P11Bwndqx
Janoski Nike Sneakers Black Zoom white Stefan Sb 4qSw1rqt

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Red yellow Se light Vrtx blackened Sneakers Ochre red provence Blue Universal Nike Air Sportswear Crush Purple Cream qgZBY

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsTilt Globe Evo Sneakers Black red 4qqC0 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Hverdagskjoler Yasorient Yas Black Yas Dress Yasorient
Sofie Axelsen
Cavalli Bobby Calf Roberto Black Sneakers High fdqnvwp sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Black Adidas Sneakers Adidas Originals Originals Sneakers Black Adidas Td0qIIw
  • InstagramDress Yas Hverdagskjoler Yasorient Yas Yasorient Black    shirts T Black Langærmede Yasbrave Yas Zqtap8
    Gant Print shirts T Royal Pink Icon HBHgqSTw T Inessa shirts Dr denim Red Print Blood FEqnR5Bx