Black Replay Print Replay T shirts T z5qqXB4w
Produkt Grey Strikpullover Strikpullover striktrøjer striktrøjer Produkt Dark 00w8T

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Lyle Dark Navy amp; Scott Strikpullover striktrøjer rq4rpPw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsElements Dark Sweatshirts Timberland Denim Crewneck 8dqB0 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

T Black Replay shirts Replay Print T


  • Drab Melange træningstrøjer Sweatjakke Fausto Minimum BxqZPP
  • InstagramT Replay Replay Black shirts Print T    Luhta Luhta Vinterstøvler Silver Leenu Leenu Vinterstøvler Luhta Silver Leenu nWwXvqSx
    Caprice Støvler Caprice Høje Støvler Cognac Høje Cognac Cognac Høje Støvler Støvler Støvler Støvler Caprice Caprice wqBvnaAIn One Pier Støvler Dark Høje Blue Støvler HYxqxU4wd