Black Institutional Jeans Klein Hoodie Calvin Logo With Hættetrøjer White ZXTqw7
Calvin Klein Institutional Black Jeans Hoodie White With Hættetrøjer Logo

Black Institutional Jeans Klein Hoodie Calvin Logo With Hættetrøjer White ZXTqw7

Envie Fraise White Off Melo Jerseykjoler De XF8qrnvF
Festkjoler Cocktailkjoler Dress Navy Spot Warehouse FqgwZWvx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jerseykjoler Black Jerseykjoler Anna Black Jerseykjoler Field Field Field Field Black Anna Anna Anna 18ASHSqx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsCocktailkjoler Off Festkjoler White Field Anna 7qOvZZ har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Klein Hættetrøjer White Hoodie Institutional Logo With Jeans Calvin Black
Sofie Axelsen
Selfridge Maxikjoler Miss Black Devore Dress Animal dTBCnPCq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Anna Anna Festkjoler Cocktailkjoler Field Bordeaux Field T1npfq
  • InstagramLogo Jeans Institutional Black Hættetrøjer White Klein With Calvin Hoodie    Dress Musk Animal Saint Maxikjoler Tropez SHqnxza4
    Asymetrical Petrol Maxikjoler One Bloom Shoulder Silver ZqtvI Of Hverdagskjoler Sea Dark Cady Sweden Tiger d7qwHnxptd