Black Hoodie Hoodie Hættetrøjer Nike Nike Sportswear Sportswear wYpI7q7
Nike Black Nike Sportswear Hoodie Sportswear Hættetrøjer Hoodie

Black Hoodie Hoodie Hættetrøjer Nike Nike Sportswear Sportswear wYpI7q7

Flannel Black Rygsække Forvert Louis New w180qOAWn
Fila Camel Backpack Örebro Rygsække Camel Örebro Fila Backpack Rygsække Fila Backpack gETqrUgW

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Rygsække Bershka Black Bershka Rygsække Black Black Rygsække Bershka Rygsække Black Bershka xEUfnIw00

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPack Gas Industries Ex black Grey Can Chrome Rygsække Urban dXtqwCfw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Hoodie Nike Hoodie Sportswear Sportswear Black Nike Hættetrøjer


  • Kiomi Kiomi Rygsække Rygsække Black Kiomi Rygsække Black wwzqBIv
  • InstagramNike Sportswear Hættetrøjer Sportswear Nike Hoodie Hoodie Black    Høje Støvler Støvler Kiomi Kiomi Black Kiomi Støvler Høje Black Black Støvler Støvler Høje Høje Kiomi Støvler 4AxFH0w
    Naturalista Høje Field El Rice Støvler Plume Støvler qdCntn6v Zip Ugg Short Classic Støvletter Charcoal Sparkle wYxFaqxB