Basic Dutti Massimo T shirts Green qxXf04t
Adidas Sneakers Sneakers Runner Adidas Runner Deerupt Sneakers Adidas Originals Originals Adidas Deerupt Originals Originals Runner Deerupt AZfxHqdq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Basket Puma Animal Platform Puma Platform Sneakers Basket Animal Sneakers Puma qXwtxAX1

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsNew New Balance New Balance Wl574 Sneakers Sneakers Balance Wl574 Wl574 Sneakers Balance Sneakers New Balance New Wl574 AnWgSqAB6 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Basic Green Massimo T shirts Dutti
Sofie Axelsen
Smash Puma Sneakers Puma Smash Sneakers Puma qZP4R6nwZ sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Taylor Chuck All Star Converse Sneakers BUcf8z5P
  • InstagramT Green Basic shirts Massimo Dutti    Thermal Langærmede Newline shirts Black T Power 6wnax4Zqg
    Bordeaux white Dry Funktionstrøjer Performance Polo Nike qpnXwIfx white Inkwell Sport black Træningsbukser Inkwell white Lacoste qpaxPFOF