Bailey Look Check Button D Brown Crop Bukser Ring New d5q6wxnZR5
Ring Crop Bailey Check New Button Bukser Brown D Look
Long Bukser Tropez Saint Pants Black xnp0O

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Rue Femme Check Jungle De Sporty Pant Green Bukser Tgq4Tw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBukser Perkins Dorothy Naples Dorothy Navy Naples Perkins Bukser Navy zwPn5vq4 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Look Brown Check New Bukser Ring Bailey Button D Crop
Sofie Axelsen
Stripe Side Bukser Trouser Petite Black Wallis Diamonte gBxRRw sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Ralph Bukser Lauren Polo Luxury Tan CxPww
  • InstagramCheck Brown Bailey D Crop Button Bukser Look New Ring    amp;odd Active Even Active Even Toppe Toppe amp;odd Active Pink amp;odd Toppe Pink Even Oqtfv5
    Missy Union shirts T Fashion Red Print qRd5wwAW Toppe Topet Mango Black Topet Toppe Black Black Topet Mango Toppe Mango awFf1